Fröken M blir fotomodell :)

Ännu en dag i paradiset börjar gå mot sitt slut, och jag har nu insett att jag helt klart har en personlighetsklyvning!
Har även idag lyckats med saker som jag inte riktigt har fattat intresse för tidigare. T ex att hoppa upp och ner ca 500 gånger utanför A'Famosa, ihop med två stycken förvirrade cykelchaufförer och en hel skolklass med små malaysiska snorungar :) Men vi klarade visst av det ganska bra, för nu är vi visst med på första sidan i den Malaysiska resetidningen. Man har att sina dålda talanger! Det kan även ligga nått i att man föddes helt utan pigment och kritvit i kalufsen, inte allt för många sådana här omkring :) Men men kul hade vi iallafall!

Efter det traskade vi upp till st pauls church, och Frida var tvungen att skälla ut ett gäng manliga gymnaster för att dom olyckligt, ovetande stog ivägen för henne när hon skulle plåta kyrkan :P
Efter alla trappor (kanske 22 steg) satte vi oss utanför och njöt i solen. Värre kan man att ha det :)
När vi skulle gå hem igen insåg vi ganska snart våran konditions begränsning, och tog därför en cykeltaxi hem istället. Mycket blommor och med stereon (som var kopplad till ett bilbatteri) på högsta volym rullade vi hemåt.

Vi blev avsläppta en bit ifrån guesthouset och blev tvungna att lägga på ett kol hem för Frida blev väldigt baklängeshungrig :)

Nu sitter vi på taket igen och har precis insett varför det luktar bränt (efter bara 20min) det brinner "där borta" enligt Frida så det är allmänt lugna gatan här Morsan :P

Ps: inte bra att vara fastklistrad i golvet med myggmedel när grannen tuttat fyr på kåken brevid :P




Här utanför har vi hoppat! :)





Och här har vi våra kalasiga fotografer :)





Ooopps, råkade visst fusk hoppa lite där :P





Frida poserar i A'Famosa






Ja, själv misslyckades jag ganska totalt! Undrar var jag har fått mitt dumma utseende ifrån:P





Den berömda kyrkan. (Attans Frida, mina muskler synns ju inte alls i den vinkeln)





Frida innan hon syddes in ;)





Och såhär kan det bli om man käkar för mycket ris! (Mammsen ta det lugnt, inga barnbarn på G  än)











Frida på en kanon, Frida är kanon :)





Hungrig.se





Det gäller att vara glupsk här :P





Mat





Men varför inte använda en mobil och ett bilbatteri när man brummar cykeltaxi, det blir ju självklart jätte tråkigt utan musik!





Plupp och Pingu på cykel äventyr!










Älskade Dubbelmoral

Tänka sig att även en annan skulle falla ner i bloggträsket :) Fast och andra sidan har man ju lyckats med bra mycket mer konstigheter under denna underbara resa. 
Men jag måste nog försvara mig med att det mest är för mina kära föräldrars skull som jag nu sitter här och muppar mig till löjlig fijolmusik :P

Jag har nu varit på resande fot i ca tre månader, och lyckats avklara Kina, Vietnam, Kambodja och Malaysia. Helt fantastiskt att man fortfarande lever efter alla äventyr :) Men fasen vad kul det har varit!

Så vad har man gjort idag?

Idag har jag och min fantastiska polare Frida klarat av ännu en dag med god mat, dåliga skämt och lustigt nog haft precis likadana kläder på oss. Hur muppigt är inte det på en skala? :P OCH vi har trallat ihop den här bloggen.
Frida är helt klart en bloggnörd, vilket är tur eftersom jag är helt tappad när det gäller det här.

För tillfället sitter vi nu på taket till vårat guest och väntar på att våran "hyresvärd" ska sätta fyr på hela stället. Hoppas starkt på att hinna med en kall bira innan katastrofen är ett faktum. Frida leker med min kamera så att jag även ska kunna lägga ut några oanständiga bilder :)


Och igår åkte superflatan Lio hem, äntligen är man en fri människa igen :) Jag har nog aldrig träffat ett sådant orginal, både på gott och ont. Hon har helt klart varit kanon på många vis och blivit en väldigt bra väninna men vi har även haft våra fajter och det har hänt båda en och två gånger att vi har fått dra ut henne i håret från krogen.

Varför lyckas alltid vi två få massa snevridna människor efter oss Frida?:) Vi har stora problem på semestern :P

Förut när vi var ute och promenerade i china town så ringde Favoriten Agnete! Det var helt klart kul :) Vi fick gärna plocka med en karl hem till henne men det fick inte vara en asiat, så där har vi nått att jobba med.

Snackade även med Martin förut och han tänker fortfarande Verkligen inte bli kompis med Frida igen på facebook pga av att hon skickat hotmail till honom och kallat honom fet och ful :D haha dom har en så fin relation dom där två! (Detta var iaf Martins version) Frida hävdar att han kallat henne glasögon orm och ful, så sakta men säkert byggs vänskaps relationen upp igen? Eller inte, vi får se :)

Imorgon ska vi väl försöka att vara lite turistiga och ta lite mer bilder så man har nått att visa upp när man kommer hem!

Det var väl allt för ikväll, nu ska vi dricka öl och bli odrägliga :) Annars känner jag mig faktiskt impad över mig själv att jag fått ihop så här många meningslösa meningar! Släng dig i väggen Kissie, här kommer Jag :D

Ps: Morsan, det är inte så illa som det låter (överdrifter och vita lögner är mitt andra namn)

Ps: Martin, vi har toapapper här och rent vatten så du behöver inte dricka ur "rumpslangen" :)




Muppligan slår klackarna i taket :)





Proffs bloggaren :P (bloggar för första gången)





Pingu på taket






Plupp och Pingu roar sej med självutlösaren :P






Frida leker i drakskägget








Bussresan från KL till Melaka. Jag var måttligt trött på min beundrarinna :)





En glad prick med för mycket packning







Twin Towers (måste ha med lite sevärdigheter också)





Lio,Frida och Elin i bron mellan tornen







Twin Towers på natten






RSS 2.0