Planer är till för att brytas

Då sitter man o slappar igen då på våran fina ute plats i Chiang mai. Har ju som sagt inte varit så väldigt aktiv på bloggen den senaste tiden, så det får bli en snabb genomgång :P

Vi lyckades iaf med en "offroad" cykling, som inte alls var en bra ide eftersom jag inte ens vet vart växlarna sitter, i Melaka. Jag som absolut inte ens gillar att cykla :) Och Frida var jättearg på mej, och hon blev inte gladare av att jag höll på att skratta ihjäl mej när hon stog i cykelhjälm och "blöjbyxor" som hon dessutom hade ut o in :D haha så jäkla korkade! Men men utanför stog det ett par kärring cyklar, och vi tänkte att det här kan nog bli en fin turisttur ändå. Aj så fel vi hade! Det var ju verkligen offroad vi skulle ut på i skogen mitt i natten, på mountainbikes med hanskar och allt!  Och dumma jag som trodde att karln bara hade språksvårigheter :) Attans.
Men vi trallade iväg iaf, och efter ca 3min ringde han som vi cyklade ihop med till dom andra (ca 20 pers) och sa att vi skulle bli sena, och efter utterligare 5min så ringde han och sa att vi inte kommer att komma alls! haha stackars karl.

Men vi fick oss iaf en galen stadstur :P

Så när vi var klara med Melaka drog vi vidare till Singapore! Och där mötte vi upp Johan. 
Och även där hann vi med lite sevärdigheter och även en sjysst utekväll! Men det var tyvärr inte så skinande rent som jag föreställt mej.. Och satans så dyrt! Men sällskapet var iaf på topp :)

Efter det drog vi till Tioman och det var verkligen ett paradis! Måste absolut tillbaka dit någon vacker dag :)
Där lyckades vi också komma på otroligt dumma ider, tex att vi skulle leka Robinsson på en öde ö. Vi var fyra stycken och redan där hade vi ju misslyckats :P Men jag och Frida (som är livrädd för att åka båt) plus två engelskmän drog iaf iväg i en speedbåt.
Välutrustade som vi var med mat, snorklingsset och alldeles för mycket vatten, så lutade det mot att bli en kul grej!
Och det var det till en början. Jag snorklae för första gången i mitt liv. Och satans vad mycket saltvatten det går att dricka på bara några timmar :P men det var ju hur kanon som helst! Otroligt vackert :)
Men efter att Frida hade försökt att tända brasan i två timmar och Will hade jagat monsterödlor med machete o palmblad plus att vi var totalt uppbrända så var inte ideen lika kul längre :) Så det blev tyvärr ingen övernattning, fast vi lyckats få upp tält och allt.
Men vi hade iaf en toppen dag!


RSS 2.0